Hemeroteca

Pàgina 2 de 202
 • Inauguració exposició 8 de març de 2017 Inauguració exposició “La dona a la indústria tèxtil sentmenatenca”
 • Conferència sobre les sufragistes 8 de març de 2017 Dia de la dona. Conferència sobre les sufragistes
  El sufragisme va ser un moviment internacional de reivindicació del dret de les dones a exercir el vot. Originat als Estats Units a finals de la dècada de 1840, i amb una forta implantació al Regne Unit, des de 1865 el moviment es va estendre a gran part dels països europeus. a càrrec de Montserrat Rueda, alcaldessa de Sentmenat.  
 • 8 de març de 2017 Avís tall d’aigua
 • 8 de març Del 8 al 10 de març de 2017 a les 00.00 h 8 de Març Dia internacional de les dones
  Dimarts. 7 17:30 h. / a la biblioteca Hora del conte igualitari a la biblioteca  "Princeses blaves i prínceps encantadors. Una sessió divertida i fresca, on les princeses són valentes i els prínceps sensibles" Narració a càrrec de Lídia Clua    Dimecres. 8 18:30 h. / a la biblioteca Dia Internacional de les Dones Xerrada sobre les sufragistes a càrrec de Montserrat Rueda, alcaldessa de Sentmenat.   20 h. / a sala Noble de la Rectoria Inauguració exposició “La dona a la indústria tèxtil sentmenatenca” Organitza: Grup d’Amics Museu Arxiu de Sentmenat   Divendres. 10 18:30 h. / Al casal de Joves Tuppersex (educació sexual)  i sopar de "traje" Inscripcions al casal de joves   21 h. / a la Sala Ecus Els Meus Monstres Totes tenim pensaments, obsessions, veus que ens persegueixen... Quins són els teus monstres? Una comèdia de gènere, crítica i conscient de la LaVolåtil. Organitza: El Renadiu, Endavant i LaVolåtil. Divendres. 17 18 h. / a l’Esplai Gent Gran Vídeo fòrum pel·lícula "Sufragistes" Organitza: Regidoria de polítiques de gènere, igualtat i LGTBI   19 h. / a la biblioteca Xerrada “Ser dona a l’Espanya de Franco” a càrrec de Maria Calzada Olivella. Organitza: Grup d’Amics Museu Arxiu de Sentmenat   Pendent confirmar data i espai Taller "Donar veu" “Sensibilització envers les relacions igualitàries” Col·labora: Diputació de Barcelona   EXPOSICIONS Del 9 al 12 de març / sala noble de la Rectoria La dona a la indústria tèxtil sentmenatenca Horari de visites de 18 a 20 h. Organitza: Grup d’Amics Museu Arxiu de Sentmenat
 • Hora del conte sobre igualtat 7 de març de 2017 Hora del conte sobre igualtat
  Princeses blaves i prínceps encantadors. Una sessió divertida i fresca, on les princeses són valentes i els prínceps sensibles. Narració a càrrec de Lídia Clua
 • Tallers per a la recerca de feina 7 de març de 2017 Tallers per a la recerca de feina. Actitud positiva
  Tallers per a la recerca de feina
 • 7 de març de 2017 Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del PROCICAT
 • No tinc por 5 de març de 2017 No tinc por, amb la Cia. Tanaka
  NO TINC POR és una experiència divertida i propera, on tots ens hi veurem reflectits. Una història que pretén ser un ajut pels més petits per aprendre a dormir i pels grans per acompanyar-los en aquesta difícil aventura. L’aventura d’anar a dormir.
 • Fira Fora Stoks 2017 5 de març de 2017 Fira Fora Stoks 2017
  Durant tot el matí, els comerciants de Sentmenat, instal·laran parades la plaça de la vila, per a fer una jornada participativa i de comerç, així com activitats per a tothom.
 • Els Tres Tombs 5 de març de 2017 Festa dels Tres Tombs 2017
  Podeu consultar el programa adjunt dels actes de la Festa
 • Celebració del dia d’Andalusia 4 de març de 2017 Celebració del dia d’Andalusia
  La festa del Dia d'Andalusia recull un gran nombre de tradicions i costums que, des de feia molts anys, estaven implantades en els andalusos.
 • L’escriptor i l’escombriaire 3 de març de 2017 Presentació i tertúlia “L’escriptor i l’escombriaire”
  a càrrec del seu autor Xavier Vidal i Alemany guanyador del IX Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats
 • POUM 3 de març de 2017 Estem decidint quin poble pole... Participa-hi!
  Properes sessions  participatives de l’Avanç del POUM -Tallers participatius “Quin model de poble volem per Sentmenat?” La sessió servirà per conèixer l’estat del procés i avaluar conjuntament els principals criteris i objectius de les primeres propostes de l’Avanç del  POUM.  
 • Taller de cuina 3 de març de 2017 Taller de cuina per a joves
  inicia’t des de jove en la cuina i aprén a elaborar receptes originals, senzilles i saludables.
 • Debat a Bat 3 de març de 2017 Debat a Bat. Joc literari, filosòfic i artístic per a joves de 12 a 16 anys.
  Debat a bat és un nou recurs que la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona que posa a disposició per a facilitar el treball  amb els joves de 12 a 16 anys a través dels àlbums il•lustrats; un univers on art, literatura i filosofia es donen la mà. Durant la trobada, la narradora i dinamitzadora de clubs de lectura Mon Mas va convidar als assistents a viure en directe l'experiència Debat a bat a través de les càpsules BATS d'activitats que ha creat ella mateixa per al projecte.  D'aquesta manera, els va convidant a posar en joc noves estratègies de treball i dinamització en la participació directe, el diàleg i l'escolta activa.   
 • Carnestoltes 25 de febrer de 2017 Festa de Carnestoltes 2017
  Dissabte. 25 18:30 h. / Sortida plaça de la Vila Rua de Carnestoltes I a continuació al pavelló Can Sorts Festa de Carnestoltes i Concurs de Disfresses (Actes segons programa) Diumenge. 26 12 h. / Sortida del passatge Mestre Josep Duran Espectacle comparsa “Al Compás” Color i ball al ritme de la música pels carrers de Sentmenat Organitza: Comparsa “Al Compás”  
 • Carnestoltes Jove 24 de febrer de 2017 Carnestoltes Jove
 • Carnestoltes 24 de febrer de 2017 Carnestoltes Infantil
  16:30 h . / Sortida davant de l’escola Can Sorts Rua de Carnestoltes infantil a continuació / al pavelló Can Sorts Espectacle d’animació amb “La festa dels més Tumàcat i mini disco” de Carnestoltes, i xocolatada a càrrec de les AMPES: Escola Can Sorts, Col·egi Ntra. Sra. Del Pilar i Escola Bressol Sentmenuts.
 • Tertúlia literària 22 de febrer de 2017 Tertúlia literària
  “La senyora Florentina i el seu amor Homer” de Mercè Rodoreda a càrrec de l’equip de la biblioteca. Organitza: Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila
 • Xerrada 21 de febrer de 2017 Xerrada
  amb Arnau Rojas, voluntari per als refugiats de Grècia. Organitza: Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila
Pàgina 2 de 202
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44