Nou horari del CAP de Sentmenat

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 00:00

L’horari del Centre d’Atenció Primària de Sentmenat a partir d’ara, serà de 8 a 20 hores. Fora d’aquest horari, com habitualment, caldrà trucar al 061.

La Gerència Territorial Metropolitana Nord de l’ICS ha posat en marxa una sèrie d’accions per garantir la prestació d’una assistència de qualitat i, al mateix temps, permetre als professional conciliar la seva vida personal, familiar i laboral. Per això, s’ha plantejat una reorganització de l’atenció de 8 a 20 h per tal d’oferir l’atenció necessària a la ciutadania i garantir l’assistència a la població.

Cal destacar que s’està incorporant noves formes d’atenció, com és l’atenció no presencial com la e-consulta, consultes telefòniques, visites virtuals, enviament de resultats de proves diagnòstiques, informes pla de medicació...  El solapament dels  dos torns afavoreix l’atenció fora de la consulta com l’atenció a la comunitat o  atenció domiciliària.

A més, un horari de funcionament dels EAP igual a tot l’ICS (de 8 a 20h) facilita la gestió i genera equitat entre professionals. 

Darrera actualització: 09.04.2018 | 09:09