Sentmenat se suma a l'Hora del Planeta 

Divendres, 29 de març de 2019 a les 00:00

Sentmenat apagarà els llums del Campanar i de la Plaça de l’Ajuntament per sumar-se a l'Hora del Planeta.

El pròxim dissabte 30 de març Sentmenat se sumarà a l’Hora del Planeta. Els llums  del campanar i la plaça de l’Ajuntament s’apagaran durant una hora, entre les 20.30 i les 21.30 h, per mostrar el compromís del municipi amb la lluita contra el canvi climàtic. L’objectiu d’aquesta acció és que la ciutadania també se sumi a aquesta iniciativa i que dissabte 30 la ciutat quedi a les fosques.

Fa 11 anys va començar l’acció mundial de l’Hora del Planeta, que consisteix en apagar el màxim de llums possibles durant una hora per tal de conscienciar i fomentar estils de vida sostenible, el desenvolupament de les energies renovables, la conservació dels boscos, mars i recursos naturals i la lluita contra la pèrdua de la biodiversitat.

L’any 2007, la fundació World Wide Fun Nature (WWF) va impulsar aquest esdeveniment a Sydney amb l’objectiu de cridar l’atenció respecte el problema del canvi climàtic. Amb el pas dels anys, aquesta iniciativa s’ha estès mundialment i l’any passat ja hi van participar 187 països de tot el món amb la implicació de milers d’empreses i institucions que van apagar més de12.000 monuments i edificis icònics.

L’Hora del Planeta no només consisteix en apagar els llums durant una hora, sinó que l’acció s’ha convertit en un gest simbòlic per donar veu a un moviment global de compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

Darrera actualització: 29.03.2019 | 08:51