A Sentmenat fem compostatge casolà!

Dimarts, 17 d'abril de 2018 a les 18:00

El proper dissabte 26 de maig a les 10 hores del matí es portarà a terme un curs de compostatge casolà a la Sala Eccus.

L’Ajuntament de Sentmenat ha organitzat pel proper dissabte 26 de maig un curs de formació al voltant del procés de compostatge dirigit a totes aquelles persones adultes que desitgin iniciar aquesta pràctica i també a resoldre dubtes sobre aquesta pròpia qüestió.

Els participants, a més de les nocions bàsiques, aprendran a elaborar adob orgànic a partir dels residus domèstics mitjançant la tècnica del compostatge. L'objectiu del curs és conscienciar dels avantatges ambientals i econòmics que ofereix el compostatge i promoure el reciclatge dels residus orgànics de la llar i del jardí.
Els curs s'adreça a tota persona interessada a reciclar els residus orgànics d’una forma fàcil, barata i instructiva. És necessari la preinscripció ja que el curs té places limitades, podeu inscriure-us a l’OAC per telèfon (937153030), correu electrònic (sentmenat@sentmenat.cat) o presencialment a les oficines de l’ajuntament.

Finalitzat el curs, es posarà a la disposició de cada participant un compostador de 300L gratuït i l’assessorament professional per a començar a utilitzar-lo.  

Darrera actualització: 17.04.2018 | 18:23