Acte de reconeixement servei comunitari de Sentmenat

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 14:00

El passat 21 de juny a l’Espai Jove de Sentmenat es va realitzar l’acte de reconeixement als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Sentmenat i a les entitats i centres que han participat al projecte de Servei Comunitari aquest curs.

La regidora d’educació senyora Montserrat Rueda i l’inspector d’ensenyament, el senyor Joaquim Núñez van ser els encarregats de fer l’entrega dels diplomes a les entitats i centres participants: l’Arxiu-Museu Sentmenat, la Biblioteca Municipal, el Casal d’avis, la Creu Roja, l’Escola El Pilar, l’Escola Can Sorts i el Taller d’Art.

En aquesta jornada de cloenda, la Regidora d’Educació va manifestar la seva alegria per la gran acceptació de les entitats del municipi i, sobretot, de l’alumnat i de tota la comunitat educativa de l’institut.

Alhora, els infants van manifestar que havia estat una experiència vital molt enriquidora, i els representats de les entitats també van mostrar la seva satisfacció en el projecte i, fins i tot, van demanar poder ampliar l’oferta d’hores de voluntariat. En aquest sentit, la intenció de la regidoria d’educació és fer-ho, sempre coordinat amb l’IES i enfocat a millorar l’aprenentatge d’aquests joves.

El Servei Comunitari és una acció que vol promoure que els alumnes de secundària experimentin i protagonitzin activitats de compromís cívic, aprenguin en l’exercici actiu de la ciutadania, i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat. 

Darrera actualització: 28.06.2018 | 14:42