Ampli ventall d’activitats infantils, juvenils i familiars en el Carnestoltes 2017

Divendres, 24 de febrer de 2017 a les 08:35

Un programa amb una forta implicació de les entitats locals

El Carnestoltes a Sentmenat es disfressa de música, festa i molta animació. Amb una intensa participació de diferents entitats del municipi, amb la col•laboració de l’Ajuntament, enguany els sentmenatencs i sentmenatenques podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats adreçades tant al públic infantil com als adults.

La festa comença el divendres 24 de febrer amb la Rua de Carnestoltes infantil que sortirà davant de l’Escola Can Sorts, a les 16.30 hores per dirigir-se al Pavelló Can Sorts on un divertit espectacle d’animació, “La festa dels Més Tumàcat i mini disco” de Carnestoltes, els hi espera. La jornada estarà acompanyada d’una exquisida Xocolatada, a càrrec de les AMPES de l’Escola Can Sorts, el Col•legi Ntra. Sra. del Pilar i l’Escola Bressol Sentmenuts.

D’altra banda, i per al públic juvenil, a les 18 hores se celebrarà el Carnestoltes Jove, organitzat pel Casal de Joves.

L’animació continua el dissabte amb la Rua de Carnestoltes, adreçada a tot el públic, que sortirà de la plaça de la Vila, a les 18.30 hores, i que tindrà com a final de rua la Festa de Carnestoltes i Concurs de disfresses, al Pavelló Can Sorts.

I per als joves, nit de concerts organitzada per Cul de Sac, el braç més musical de SAC (Sentmenat Acció Cultural), al teatre El Coro per celebrar plegats el Carnestoltes a ritme de Reggae i Ska: Murphies, Estallido i els Dj’s Lord Monkey and Vily. Venda d’entrades al teatre El Coro, a preu de 5€.

Ja diumenge 26 de febrer, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’espectacle organitzat per la Comparsa “Al compàs”, un acte ple de color al ritme de música i ball pels carrers de Sentmenat. A la tarda, a les 17 hores, l’Esplai de la Gent Gran ha organitzat la Festa de Carnestoltes de la Gent Gran, al mateix esplai. 

A més, el passat divendres 17 de febrer a la tarda, els nens i nenes de a partir de P3, van poder gaudir del Taller de Carnestoltes organitzat per la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila.

Amb aquest variat programa, i gràcies a l’esforç i voluntarietat d’aquestes entitats locals, tan dinàmiques i disposades sempre a treballar a fer poble, tots i totes, petits i grans, podem gaudir de tres dies de molta diversió i germanor, d’un ambient familiar i juvenil per celebrar una de les nostres festes més populars, el Carnestoltes.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 09:41