Arrenca el període de votació dels Pressupostos Participatius

Dijous, 28 de març de 2019 a les 00:00

Fins al proper 9 d’abril, tots els veïns i veïnes majors de 16 anys poden votar fins a 3 propostes per persona d’entre els 15 projectes finalistes. La votació es pot fer de forma presencial o a través del web www.femjuntssentmenat.cat.

Ja està obert el període de votació dels Pressupostos Participatius, que s’estendrà fins al dimarts 9 d’abril a les 23.59h. Totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran prendre part de la votació, ja sigui a través del web de participació ciutadana www.femjuntssentmenat.cat o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i els locals socials de les urbanitzacions.

Projectes sorgits de la participació ciutadana

Per a aquesta  primera convocatòria  de Pressupostos Participatius,  pionera al municipi, la Regidoria de Participació Ciutadana sotmet a votació i decisió popular un total de 15 actuacions, seleccionades pels propis sentmenatencs i sentmenatenques el passat 6 de febrer en el marc del Fòrum de Priorització Ciutadana a partir d’un llistat de més de 50 propostes candidates. Cal dir, en aquest sentit, que en total es van recollir més de 160 propostes provinents de la ciutadania sentmenatenca, però que van ser 50 les que van superar el filtrat tècnic i econòmic i van ser objecte de discussió de les persones assistents al Fòrum.

Les propostes més votades seran incorporades al Pressupost Municipal de 2019

D’entre les 15 accions finalistes, cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes; en el moment de la votació caldrà identificar-se amb el DNI o el NIE. La proposta que obtingui un major nombre de vots serà inclosa en el Pressupost Municipal de 2019, en què ja hi ha una partida de 150.000€ reservada per al projecte guanyador d’aquest procés. En cas que el projecte més votat tingui un cost aproximat inferior als 150.000€, s’incorporarà al pressupost també la segona proposta amb major nombre de vots. I així successivament fins a esgotar la partida.

Horaris de la votació presencial

Per a totes aquelles persones que vulguin votar de forma presencial, s’han habilitat un seguit de punts de votació assistida, on hi haurà personal de l’Ajuntament que ajudarà el/la votant a accedir al portal electrònic i realitzar la votació de forma telemàtica. Tot seguit es descriuen els diferents punts i horaris de votació previstos.

  • Oficina d’Atenció Ciutadana

Dilluns i dimecres, de 9 a 14h i de 16 a 19.30h

Dimarts, dijous i divendres, de 9 a 14h

  • Local social de Can Canyameres

Dissabte 6 d’abril, de 10.30 a 11.30h

  • Local social de Pedra Santa

Dissabte 6 d’abril, de 11.45 a 12.45h

  • Local social de Can Vinyals

Dissabte 6 d’abril, de 13 a 14h

Darrera actualització: 28.03.2019 | 09:18