Arriba a la Festa Major 2018! 

Dilluns, 27 d'agost de 2018 a les 09:00

Un any més, la Festa Major de Sentmenat  inunda els final del mes d’agost i l’inici del mes setembre d’activitats per a tots els gustos i edats. El gruix d’activitats es concentrarà entre el 31 d’agost i el 3 de setembre amb propostes per poder gaudir cada dia de la Festa Major.

Sentmenat es prepara per viure una Festa Major d’Estiu molt refrescant, farcida de propostes per a tots els gustos i edats. Música, jocs, entreteniment infantil, esports, tradicions i cultura... són algunes de les moltíssimes propostes que ens conviden a sortir al carrer i a trobar-nos amb familiars i amics en un entorn agradable i lúdic. 

A més dels actes que ja són una tradició, enguany el Pregó d’inici de Festa Major anirà càrrec de Patricia Ugarte i Albert Gràcia, acompanyants del pianista Joan Andreu Reyes. La Festa Major s’allargarà fins al 3 de setembre, amb un programa d’activitats per a tots els públics, impulsat per una vintena d’entitats locals culturals, socials i esportives.

Des de l’Ajuntament s’espera que la Festa Major sigui una oportunitat per al conjunt de veïns i veïnes de compartir uns dies de diversió, entreteniment i cultura.

Del 31 d’agost al 3 de setembre no us perdeu la Festa Major d'Estiu de Sentmenat. Consulteu i descarregueu el programa sencer de la Festa Major 2018.

Darrera actualització: 28.08.2018 | 08:24