Campus d'estiu del CEM Sentmenat

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 17:05

El pròxim 10 d’abril s’obre el període d’inscripcions pel Campus d’Estiu del CEM Sentmenat

El pròxim dilluns 10 d’abril s’obre el període d’inscripcions per al Campus Esportiu CEM Sentmenat, amb un ampli i divertit ventall de propostes amb les que gaudiran de la pràctica esportiva en un entorn confortable i segur. 

Amb un grup de tècnics esportius experimentats i llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, des del Centre han ideat tot un seguit d'activitats amb les quals practicar diferents iniciacions esportives, adaptades a les diferents edats: natació, futbol, pàdel, tennis, bàsquet, beisbol, bàdminton, per a grups de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys, de 10 a 12 anys i de 13 a 15 anys. A més, també podran gaudir de tallers d'expressió corporal, de manualitats i activitats dirigides Junior, Zumba, Cycling, entre altres. Com a novetat enguany, s’ha programat també un campus de Gimnàstica Artística.

Les primeres sessions comencen el proper 22 de juny, amb la modalitat de dos dies, fins arribar al 8 de setembre, podent escollir entre diferents períodes de temps: d'una setmana, fins a un total de vui. Els horaris són de matí, de 9 a 13h; i de tarda, de 15 a 17:15h. S'ofereix una hora prèvia d'acollida gratuïta, de 8 a 9h.

El CEM té previst també el servei de menjador, per al qual és necessari un mínim de 9 alumnes.

El proper 25 de maig, a les 18h, hi haurà una sessió informativa al CEM, on s'explicarà amb més detalls les diferents propostes i els preus de cada modalitat.

Per a  més informació, es pot consultar el web del CEM Sentmenat:

http://cemsentmenat.cat/content/docs/musca_minipost/campuscemsentmenat201718.pdf

 

Darrera actualització: 07.04.2017 | 17:08