COMUNICAT D'ACTUALITZACIÓ DE LA SITUACIÓ DE PREALERTA DEL PROCICAT PER VENT 28/02/2017

Dimarts, 28 de febrer de 2017 a les 12:10

Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, s'actualitza el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase de Prealerta.

Es confirmen les previsions per avui a les comarques del Pirineu i Prepirineu central i occidental, on el vent bufarà de component oest. El llindar d'avís (90 km/h) se superarà a les cotes més altes. Igualment es poden produir ratxes de ventre entre 50-70 km/h a les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental. A la zona del Montseny es pot superar el llindar de 90 km/h al Turó de l'Home. A les comarques de l'Anoia, Bages, Segarra i Conca de Barberà bufarà vent fort, sense superar els llindars de perill.

A partir de la propera mitjanit la intensitat baixarà a la zona pirinenca, i es mantindrà fins a primera hora de demà al matí, i s'afegiran les comarques del litoral i prelitoral tarragoní, on es podran superar ratxes de 90 km/h fins al migdia.

Per obtenir més informació: http://interior.gencat.cat/ca/inici/index.html
Predicció i SMP: http://www.meteo.cat/prediccio/general
Predicció municipal: http://www.meteo.cat/prediccio/municipal
Incidències viàries: http://www.gencat.cat/transit/marcit_n.htm
Mobilitat: http://www20.gencat.cat/portal/site/mobilitat
Consells d’autoprotecció per a la població: http://interior.gencat.cat/ventades

Sentmenat 28/02/2017

Darrera actualització: 28.02.2017 | 12:14