Comunicat Regidoria de Serveis Socials

Dissabte, 23 de març de 2019 a les 00:00

En relació a les darreres notícies aparegudes a les xarxes socials, respecte al repartiment d'ajuts alimentaris, manifestem;

- Que és cert que hi ha hagut cert retard aquest mes en una part dels ajuts alimentaris que es donen des de Serveis Socials a causa d'un canvi de normativa pressupostària. 

- Que els aliments frescos de fruita i verdura com també productes d'higiene s'han repartit amb normalitat.

- Que no és cert que aquesta demora deixi sense alimentació aquestes famílies, ja que és una ajuda i complement al total de la despesa familiar. La resta d'ajudes socials que es donen des de la regidoria s'han atorgat amb normalitat.

- Que des de la regidoria, des del primer moment que vam ser coneixedors d'aquesta situació, hem treballat per solucionar aquest problema amb la major celeritat possible i finalment el proper dijous 28/03 es farà el repartiment a les famílies.

- Que lamentem l'ús polític que s'ha fet d'una situació social i que, a més, s'hagi implicat sense el seu consentiment i de manera poc ètica els treballadors i treballadores municipals. 

- Que tampoc compartim la manca de rigor en la informació que s'ha donat a la ciutadania amb finalitats electorals sense tenir en compte totes les parts involucrades en el circuit d'aquest servei.

- Que l'equip de Serveis Socials continuarà, com sempre, treballant per donar el millor servei a la ciutadania i per evitar futurs entrebancs que puguin posar en dubte el compromís de l'Ajuntament en millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Darrera actualització: 23.03.2019 | 09:01