Consulta pública prèvia a l’ordenança municipal de control i tinença d’animals a Sentmenat

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 09:00

S’obre un espai de 15 dies perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió, aportacions i/o suggeriments en relació a la nova ordenança que l'Ajuntament té previst elaborar al voltant del control i tinença d’animals.

La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sentmenat té la intenció de redactar una ordenança de control i tinença d’animals, en substitució de l’actual.

No obstant, és necessari que amb caràcter previ a l’elaboració del reglament, s’ha de substanciar una consulta pública, a través del portal web de l’Administració per tal conèixer l'opinió de la ciutadania i de les organitzacions i associacions potencialment afectades per la futura norma, tal i com estableix l’article 133 de la Llei 39/2015 (LPACAP):

  • Els problemes que es pretenen solucionar amb la norma nova.
  • La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
  • Els objectius de la norma.
  • Les possibles solucions alternatives, regulatòries i no regulatòries.

Així, l’Ajuntament de Sentmenat facilita un espai perquè la ciutadania pugui expressar la seva opinió, aportacions i/o suggeriments en relació a la norma que té previst elaborar. Podeu fer arribar aquestes recomanacions o suggeriments a presencialment amb una instància o a través d’aquest tràmit electrònic.

Darrera actualització: 04.06.2018 | 17:40