Controles? Exposició i sessió formativa a Sentmenat per informar sobre els riscos de les drogues

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 14:00

Sentmenat ha programat una sessió per a famílies el proper dia 30 de maig a les 18 hores amb l’objectiu de donar suport i marcar les pautes educatives al voltant de la  prevenció de les drogodependències i conductes de risc.

El programa Controles? forma part del conjunt de recursos de prevenció que ofereix l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona als ajuntaments de la província.

El programa gira entorn una exposició sobre la prevenció de les drogodependències i conductes de risc. Amb els objectius de facilitar informació i sensibilitzar a la població i evitar o retardar l’edat d’inici del consum, així com treballar els factors de protecció per prevenir el consum i promoure actituds responsables i saludables, l’exposició s’adreça a la població adolescent, jove i, també, a les seves famílies.

Mitjançant la interacció i les noves tecnologies, adolescents, joves i famílies podran visitar tres espais diferenciats que els proposen una reflexió crítica i constructiva entorn alguns dels elements relacionats amb les drogues i com prevenir-ne el seu consum. De forma complementària a l’exposició, el programa Controles? consta de diverses activitats de suport a la visita, que permeten treballar de forma completa i a fons al voltant d’aquesta realitat.

Per donar continuïtat a l’exposició Controles? es realitzaran vàries sessions complementàries tant per adolescents i joves, que es realitzen posteriorment a l’aula, com sessions formatives per a famílies i professionals dels àmbits educatiu, de la salut, de serveis socials, del lleure, etc.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 14:36