Diàleg per la convivència

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 08:00

La  Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ens locals de la província el “Servei Itinerant de Mediació Ciutadana”, un instrument de gestió alternativa de conflictes.

El Servei ofereix l'atenció d'uns professionals mediadors/es imparcials que es desplacen al municipi que ho requereixi, per tal que dues parts en conflicte puguin parlar, escoltar-se i, en definitiva, arribar a punts d'acord i compromís mutu.

L’objectiu és posar a l'abast de tots els ens locals, i els ciutadans i ciutadanes de la demarcació de Barcelona, la mediació ciutadana com una eina de gestió alternativa de conflictes i de prevenció vers una societat més inclusiva i coresponsable.

El Servei Itinerant de Mediació Ciutadana és un instrument de suport material que cal sol·licitar a la Diputació de Barcelona en cada xas puntual, sempre que les dues parts estiguin d’acord.

Un cop rebuda la petició, l'equip del Servei Itinerant de Mediació Ciutadana es posa en contacte amb l’Ajuntament per tal d'iniciar el procés de mediació amb els ciutadans/es implicats o bé la planificació conjunta de les accions de sensibilització a realitzar.

Aquest Servei el poden demanar tots els ciutadans a través de l'oficina d'atenció ciutadana de l'ajuntament i es gratuït

Video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=-QVkm3qxQ8g

Darrera actualització: 06.02.2018 | 14:18