El Carnaval 2019 i la gresca arriba el 2 de març!

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 00:00

Sentmenat escalfa motors per una de les festasses de l'any que més li agrada. Us hi esperem a tots! De l'1 al 10 de març capgirarem el poble amb l'entusiasme que ens caracteritza. No us adormiu, el compte enrere ja ha començat. Queda menys d'un mes per tenir-ho tot a punt: disfresses, carrosses i moltes ganes de gresca!

Tot arrencarà el divendres 1 de març amb una tarda dedicada als més petits de la casa, així a les 16.30 h començarà la Rua de Carnestoltes infantil, seguida la Festa de Carnestoltes infantil al Pavelló de Can Sorts i l’espai de maquillatge de Carnestoltes i Concurs de disfresses organitzat a l’Espai Jove.

Seguidament, el dissabte 2 de març a partir de les 17.30 hores, la plaça de la Vila serà el punt d’inici de la desfilada de carrosses i les comparses del Carnaval 2019 i que finalitzarà al Pavelló de Can Sorts. Després podrem gaudir del tradicional concurs de Disfresses i el sopar popular i per acabar no pot faltar la Festa de Carnestoltes a partir de les 22 hores.

Per acabar aquests dies de disbauxa, el proper 10 de març a les 12 h els setmenatencs i sentmenatenques podran gaudir de l’espectacle desfilada de la Comparsa “Al Compás” amb sortida del passatge Mestre Josep Duran.

Darrera actualització: 25.02.2019 | 10:53