El club de Sentmenat torna amb dues medalles del XIII Open Internacional Taekwondo

Dimarts, 16 d'octubre de 2018 a les 09:00

Aquest dissabte, 13 d’octubre, es va celebrar el XIII Open Internacional Taekwondo a la Ciutat de Benicàssim en modalitat de Combat i tècnica en les categories infantil, cadet junior i sènior.

En aquesta competició l’escola Món Taekwondo de Sentmenat va aconseguir la tercera posició en Tècnica els esportistes Bryan Armijos i Eva Rodríguez. Des d’aquestes ratlles, l’Ajuntament, i en concret l’àrea d’esports, vol facilitar a tots els esportistes del Club per l’esforç i el treball que porten a terme dia a dia per aconseguir aquests resultats.

Cal destacar que el 27 d’octubre se celebrarà el Campionat de Catalunya de combat a Alella, en el qual participaran 12 esportistes del mateix club, que ubica la seva seu al Gim Gemma.

El Taekwondo és una disciplina olímpica basada en l'autodefensa. Avui en dia, degut a la seva pràctica merament esportiva, està sotmesa a unes normes i reglaments per poder realitzar tot tipus de confrontacions o competicions, tant tècniques com de combat. Per a la pràctica d'aquest esport marcial, només existeix una condició i és tant simple com la nostra pròpia voluntat i el desig d'aprendre.

Amb la gran varietat de tècniques i combinacions, és un art marcial que ha evolucionat amb el temps. És per això, que el practicant contínuament s'està enriquint de coneixements i d'aquí ve el creixement que a experimentat als darrers anys.

Darrera actualització: 16.10.2018 | 09:21