El Club Judo Sentmenat distingit amb una de medalla d’or i una medalla de plata

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 08:00

Dos esportistes del Club Judo Sentmenat van participar durant primer cap de setmana de maig al Campionat d’Espanya que es va celebrar a Talavera de la Reina

Les instal·lacions esportives de la localitat de Talavera de la Reina han acollit el passat cap de setmana, del 4 i 6 de maig, el Campionat d’Espanya de Judo en categories infantil i juvenil amb més de 600 esportistes, nascuts entre 2001 i 2005. Al llarg del cap de setmana, la Selecció Catalana va aconseguir penjar-se 16 medalles (7 ors, 5 plantes i 4 bronzes).

D’aquestes esportistes reconeguts amb medalles es troben dos esportistes del club Judo Sentmenat, Francisco Javier Martínez, en la categoria d’infantil en -66 kg que va aconseguir la medalla de plata; i, Ricard Muñoz Ibáñez, en la categoria de cadet en +90 kg, que va aconseguir la medalla d’or.

Des d’aquestes línies el consistori vol transmetre un merescut reconeixement als dos esportistes premiats i a tots els valents esportistes del Club de Judo de Sentmenat per una magnífica temporada. Tots ells són exemple d’una sòlida xarxa de clubs, associacions i entitats esportives ben arrelades al municipi, que difonen els fonaments i valors esportius positius a través de l’esport infantil.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 21:50