En marxa el projecte executiu de la 2a fase de la reforma del centre d’entitats de Sentmenat

Dissabte, 31 de març de 2018 a les 08:00

El centre d’entitats ha d’esdevenir una peça clau en el teixit del centre com un espai amb usos públics, cívics i culturals de Sentmenat.

L’Ajuntament de Sentmenat disposa, des del gener de 2013, de l’estudi de rehabilitació del centre d’entitats. Així l’ajuntament ha apostat per un pla d’etapes que permeti anar actuant a l’edifici per poder tornar a posar-lo en ús. La  primera fase d’actuació, consistent en la substitució de la coberta, a dia d’avui ja s’ha executat i ha permès posar en ús la planta baixa de l’edifici.

L’objectiu del projecte actual és definir les actuacions necessàries per poder reobrir la planta primera i destinar-la a espais de reunió per les entitats del municipi. Per fer-ho cal reforçar el forjat i donar compliment a la normativa d’accessibilitat i seguretat en cas d’incendi, entre d’altres. També cal refer les instal·lacions i adequar la distribució al nou ús.

Aquest treball inclou la certificació energètica en fase de projecte i ha obtingut una qualificació energètica A.

Amb aquesta actuació es podrà oferir un nou servei a la ciutadania, a la vegada que es dota d’ús un edifici existent, posant en valor el patrimoni municipal.

Darrera actualització: 29.03.2018 | 09:12