Es dóna a conèixer al consistori els tres principals projectes de futur de Sentmenat

Dimecres, 28 de març de 2018 a les 13:00

Es presenta al conjunt de regidors i regidores del consistori el projecte d’estudi previ de la variant, projecte de la plaça Lluis Companys i el projecte d’asfaltat del 2018

El passat dimecres 21 de març l’alcaldessa, Montserrat Rueda, i l’equip de govern va presentar, a la Sala de Plens, els tres principals projectes de futur pel municipi de Sentmenat a tots els membres del Consistori, govern i oposició.

El primer dels tres projectes exposats va ser l’estudi previ de la variant de Sentmenat. Tot i que el projecte està en un estat molt inicial de desenvolupament, es va voler presentar de manera conjunta a tots els representants polítics del consistori per tal que tots se sentissin partícips i poder fer al·legacions i comentaris al retorn de la Generalitat de Catalunya. Ara es farà el retorn i es vetllarà per la seva continuïtat i aprovació abans de l’any 2019.

La Plaça Lluís Companys també és un altra de les reivindicacions històriques de Sentmenat; per això es preveu una actuació de remodelació àmplia per convertir-la en un espai modern i que es converteixi el punt de partida de diferents espais del casc antic pensant sempre amb les necessitats lúdiques i la cohesió de la ciutadania.

Per finalitzar, també es va presentar el projecte d’asfaltatge que s’executarà durant aquest 2018 a carrers de les tres urbanitzacions i dos barris del nucli urbà, Can Baixeres i Can Palau. En aquest cas, el cost total d’aquesta actuació serà de 650.000 euros, pactat i aprovat per tot el consistori, i no exclou altres projectes d’asfaltatge que es pugui fer en anys propers. Aquest projecte també inclou altres mesures de millora de la via pública com senyalitzacions. 

Darrera actualització: 28.03.2018 | 14:54