Es reforça el servei de desratització durant la temporada d’estiu

Divendres, 13 de juliol de 2018 a les 13:00

Amb motiu d’aquesta campanya de desratització es tanca el parc infantil i la zona de pícnic del Parc de la Riera fins dilluns 16 de juliol a la tarda, espai més afectat per les restes de menjar que hi trobem els rosegadors.

L'Ajuntament de Sentmenat, conscient de la proliferació de plagues durant els mesos d'estiu, i per això ha programat un reforç de desratització a tot el municipi.

Des de la Regidoria de Salut de Sentmenat s’efectua un control periòdic dels espais de la via pública i edificis públics a través d'una empresa externa que aplica un sistema de control de lluita integrada de desratització, una empresa especialitzada en control de plagues i sistemes de lluita integrada que disposa de totes les certificacions necessàries per a desenvolupar aquesta activitat.

L'empresa de desratització durà a terme diversos controls durant els mesos de juliol i agost, per tal de valorar l'efectivitat de l'actuació i recavar les dades que facilitarà posteriorment a l'Ajuntament.

Aprofitem per recordar que, per prevenir la proliferació de la plaga de rosegadors, cal evitar llençar brossa al carrer i als jardins comunitaris.

 

Darrera actualització: 13.07.2018 | 13:08