Estem de celebració, l’Espai Jove fa un any!

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 00:00

L'Espai Jove ja fa un any que està en funcionament i el passat dissabte dia 6 d'abril els i les joves del municipi ho van poder celebrar.

Durant aquest any l'Espai Jove ha estat obert als i les joves del municipi en edats compreses entre els 12 i els 29 anys oferint una programació d'activitats diverses, tallers, xerrades, sortides, exposicions, tornejos esportius, jocs... A més l'Espai ofereix també els seus espais a qui els vulgui utilitzar, l'aula d'estudi, l'aula taller i els espais comuns de trobada. Les entitats juvenils també hi tenen cabuda tant pel que fa a la utilització dels espais com al foment de les activitats que porten a terme. L'Espai Jove recull els interessos i necessitats del jovent i fomenta la participació en donar contingut a aquest espai, és per això que s'han creat diferents comissions participatives en les que els i les joves decideixen què és el que volen fer a l'Espai Jove i com volen que sigui l'oferta. Una de les comissions ha estat l'encarregada d'organitzar la festa d'aniversari que va comptar amb actuacions musicals de joves locals, sopar de germanor i molta festa, també hi van col·laborar l'Associació Festa Major Jove.

Encetem el segon any de l'Espai Jove ple d'activitats i projectes, propostes en les que els joves són els protagonistes. Les dinamitzadores de l'Espai, l'Anna i la Judit, reben a tots els joves que hi vulguin prendre part i ho fan amb molta dedicació i entusiasme. Totes les tardes i els dissabtes trobaràs l’espai obert, no ho dubtis, vine!

Us esperem a tots i totes en aquest espai dedicat a vosaltres, joves de Sentmenat!

Darrera actualització: 11.04.2019 | 16:51