Èxit de participació a la 6a Fira del Cargol

Dimarts, 16 de maig de 2017 a les 12:40

La Plaça la Vila, el Pavelló 1er de Maig i el Pg. Anselm Clavé, van ser els escenaris de les múltiples activitats culturals, esportives i lúdiques adreçades a petits i grans

Aquest divendres i cap de setmana passats va tenir lloc la 6a edició de la Fira del Cargol, organitzada per l’Associació de Comerciants de Sentmenat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat, en què una alta participació popular va ser la característica comuna de totes les activitats celebrades entorn de l’esdeveniment. La Plaça la Vila, el Pavelló 1er de Maig i el Pg. Anselm Clavé, van ser els escenaris de les múltiples activitats culturals, esportives i lúdiques adreçades a petits i grans, i on 28 establiments / comerços del municipi van instal·lar els seus estands per tal d’oferir les seves millors ofertes i serveis.

Els actes es van iniciar el divendres dia 5 al Teatre del Coro, amb la inauguració de la Fira i que comptà amb l'espectacle a càrrec de la Coral Ohana. Dissabte a primera hora de la tarda es va celebrar la inauguració oficial, al recinte firal.

Així, durant tot el cap de setmana els veïns de Sentmenat i visitants d’altres poblacions van poder gaudir de diferents activitats de cultura popular: Ball de bastons i balls llatins, a càrrec dels Bastoners de Sentmenat i de la Secció de Ball de la Societat Coral, respectivament; xocolatada taller infantil a càrrec del Taller d’Art de Sentmenat; exhibició de dansa, ballada de country i zumba, així com de taekwondo. Un Cremat i el Correfocs organitzat per Sentcremats, van tancar la jornada de dissabte.

Altres activitats van ser la música en directe, exhibició d’ensinistrament de gossos, exposició de punts de llibre a càrrec de la Biblioteca de Sentmenat i en l’apartat gastronòmic el concurs de tapes i el gran dinar popular amb el “cargol” com a protagonista. Així mateix, el diumenge es va poder gaudir d’un inflable a la plaça de la Vila, per als més petits, que també van poder experimentar amb els vehicles de la Policia Local i la Creu Roja; la ballada de gegants a càrrec de la Colla Gegantera de Sentmenat, i d’una gran concentració de motos clàssiques.

Un altre dels grans actes, per la nombrosa participació va ser la trobada de cotxes clàssics, també a la plaça de la Vila, amb un total de 80 cotxes. Després de l'esmorçar al Cafè d'El Coro, els participants van gaudir tot el matí d'un magnífic l'ambient. La trobada va finalitzar sobre les 12h, en què es va fer la ruta de acomiadament. 

Per últim, donar l’enhorabona a Iker Lopera, guanyador del concurs de tapes infantil, i a Regina Arumí, guanyadora del concurs de tapes d’adults.

 

 

Darrera actualització: 17.05.2017 | 12:30