Fem Festa Major, fem la nostra festa!

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 08:00

L’associació Festa Major Jove de Sentmenat ja fa temps que treballa en la programació i l’organització de la Festa Major 2018 (Barrakes) per aconseguir una Festa Major més oberta i participativa.

Enguany l’Associació Festa Major Jove és qui s’encarrega de l’organització en col·laboració amb l’Ajuntament, tal com s’ha anat portant a terme en les edicions anteriors, ja que aquest format ha resultat molt positiu i exitós. Per tercer any consecutiu, la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sentmenat ha decidit fer una aposta clara i decisiva per l’apoderament dels i les joves sentmenatencs.

Festa Major Jove és una associació oberta on tothom hi pot col·laborar. Així tots aquells joves que vulguin participar i col·laborar en l’organització de les Barrakes es poden informar a través de les xarxes socials de la Festa Major Jove.

Totes les reunions són obertes i anunciades, ja que es vol fer una proposta de Barrakes plural i que agradi a tots els i les joves del municipi i en la que tots s'hi vegin representats. Si estàs interessat en participar en aquest procés organitzatiu i durant els dies de la festa, no ho dubtis.

Aquest espai de diàleg té per objectiu conèixer les opinions i valoracions dels joves sentmanetencs i poder ajustar la programació als seus reclams.

La Festa Major Jove no es fa sola, et necessitem!

 

 

 

Darrera actualització: 14.05.2018 | 08:17