Gran acollida en la tradicional celebració de l’arrossada popular de l’1 de Maig

Divendres, 4 de maig de 2018 a les 10:00

Més de 570 persones van participar en l’Arrossada popular que el passat dimarts va organitzar l'Ajuntament de Sentmenat per commemorar la diada del Primer de Maig.

La celebració va tenir lloc al pavelló de Can Sorts, la ubicació inicial estava prevista al pavelló Primer de Maig però es va canviar, amb motiu de la previsió d'una nombrosa assistència detectada a través del nombre de participants apuntats durant els darrers dies.

El bon ambient, la germanor, la música i la festa van ser els protagonistes de l’àpat que va comptar amb l’actuació en directe del Duet Maui. L’èxit de l’arrossada es va poder mesurar in situ ja que no va quedar cap paella amb un granet d’arròs.

L’elaboració de les paelles va anar a càrrec dels participants a l’arrossada, aquest any en total es van fer sis paelles a càrrec de diverses associacions locals (Gent Gran, Casa Andalusia, PDeCat, PSC, ACS, CDR). I com és habitual en cada edició, l’Ajuntament de Sentmenat va aportar les taules, les cadires, les galetes pel cafè i la música.

Aquesta arrossada de Sentmenat se celebra des del principi dels anys 80, en una jornada lúdica que commemora els drets dels treballadors.

 

 

 

Darrera actualització: 04.05.2018 | 10:05