Gran èxit en la inauguració del Nou Espai Jove de Sentmenat

Dilluns, 26 de març de 2018 a les 11:00

El passat dia 16 de març, Sentmenat  va acollir la inauguració del Nou Espai Jove de Sentmenat amb una festa pensava i dissenyada per als joves del poble.

L'Alcaldessa, Montserrat Rueda, Rafael Homet, Diputat delegat d’Educació, i el regidor de Joventut, Laure Gutiérrez  van inaugurar l'espai en una festa protagonitzada pels joves del municipi on hi va participar el grup de teatre del Casal de Joves, els bastoners, grallers i geganters de Sentmenat, l'Associació Festa Major Jove, Sentcremats, el col·lectiu de joves artistes Cop d'Art i els Djs i grups locals. Tots aquests grups es van presentar i van animar al jovent que s'afegís a participar amb ells en les diferents activitats convertint la tarda en un èxit de participació ciutadana.

Aquest espai està destinat al jovent del poble, de 12 a 29 anys i vol ser punt de trobada, espai pel lleure, la cultura i les tradicions i aquelles activitats que responguin a les propostes, necessitats i inquietuds dels joves. També un punt de trobada i per a poder realitzar-hi activitats de lleure, culturals, formatives, etc.

Segons el Pla Local de Joventut, la gestió d'aquest espai es basarà en el foment de la participació juvenil i el suport a les entitats, grups i associacions de joves que tinguin ganes de realitzar activitats o propostes.

Durant la festa l'artista Marc Álvarez, Dase, va pintar un mural en el que hi figura la frase "el futur és nostre" que resumeix l'esperit del centre ubicat en un espai que antigament havia estat una nau industrial en la que hi havien treballat molta gent del poble.

 

Darrera actualització: 26.03.2018 | 11:37

Imatges

Casal Casal