Inaugurem del Nou Espai Jove de Sentmenat, el nou espai de referència del jovent

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 11:00

El divendres  16 de març, a partir de les 19 h, tindrà lloc la inauguració del Nou Espai Jove de Sentmenat, un espai de referència i dissenyat per aglutinar l’oferta de lleure, cultural i de formació del jovent.

El nou Espai Jove de Sentmenat serà un espai pels i les joves del poble i ha estat pensat perquè sigui el seu espai de referència, punt de trobada i per a poder realitzar-hi activitats de lleure, culturals, formatives, etc.

Amb motiu de la inauguració, s'ha programat una festa protagonitzada per les entitats i grups que actualment ja estan vinculats al Casal de Joves, com la Festa Major Jove, Sentcremats, Bastoners i Grallers, Grup de Teatre, músics i Djs locals. D'aquesta manera la Regidoria de Joventut ha volgut donar visibilitat a les activitats que porten a terme els joves i animar a la participació per tal d'aconseguir encabir en aquest nou espai totes les propostes del jovent local.

La festa d'inauguració comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, l'alcaldessa Montserrat Rueda, i el regidor de Joventut, Laure Gutiérrez.

No us perdeu l’acte d’inauguració i no deixeu de conèixer aquest nou espai de trobada dels i les joves de Sentmenat, un lloc per compartir, participar, aprendre, gaudir i experimentar, un espai per viure'l. Que no t’ho expliquin, vine!

Darrera actualització: 12.03.2018 | 12:32