Incidències a la via pública del poble veí de Polinyà que poden afectar la mobilitat dels veïns de Sentmenat

Dijous, 10 de maig de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament veí de Polinyà informa que a partir del 14 de maig i fins a l’11 de juny es prohibirà la circulació de vehicles a la carretera de Sentmenat, des del carrer del Pont fins al carrer Ametllers.

La prohibició també afectarà al carrer Ramoneda, entre el carrer de Sant Isidre i el passeig de Sanllehy. Per tant, l’accés en vehicle a l’escola Pere Calders s’haurà de fer des de Sanllehy. Durant aquest període es permetrà l’accés als pàrquings de la zona. La rotonda del Mercadona no es veurà afectada i s’hi podrà circular amb normalitat.

El recorregut dels autobusos també es veurà afectat. S’anul·laran les parades de la plaça del Vallès en els dos sentits de circulació i la de la carretera de Sentmenat, entre Aneto i Montblanc. Els autobusos, direcció Barcelona, es desviaran pel carrer Montblanc i faran el següent recorregut: Onze de Setembre – carretera Ramal de Sabadell – Avinguda de Lluis Companys – carrer d’Ernest Lluch – carrer de Montserrat Roig – carretera de Sentmenat. En aquest recorregut s’hi habilitaran noves parades de bus: davant del PAS i a la cantonada del carrer Cadí i la carretera Ramal de Sabadell.  

El recorregut provisional dels autobusos, direcció a Sentmenat, entre el 14 de maig i l’11 de juny serà: Montserrat Roig – Ernest Lluch – Av de Lluis Companys – carretera Ramal de Sabadell – Onze de Setembre – Alps – carretera de Sentmenat. S’habilitarà una parada provisional davant del Centre Cívic al carrer Onze de Setembre.

Durant les quatre setmanes que durarà la prohibirà de la  circulació de vehicles a la carretera de Sentmenat, es construirà una rotonda a la cruïlla amb el carrer Ramoneda. L’Ajuntament de Polinyà recomana als conductors que acostumen a creuar el municipi per la carretera de Sentmenat, que facin servir la ronda de Llevant.  

Darrera actualització: 10.05.2018 | 14:23