Inici de les obres de millora de la grada del Camp de Futbol de Sentmenat

Divendres, 25 de gener de 2019 a les 09:00

El passat dimecres 23 de gener es va portar a terme l’acta de replanteig amb l’objectiu d’iniciar immediatament les obres de millora de les grades del camp de futbol per tal de solucionar la problemàtica de la filtració de l’aigua.

L’Ajuntament de Sentmenat iniciarà el proper dilluns 28 de gener les obres de millora de les grades del camp de futbol. Concretament, s’actuarà sobre les juntes de dilatació de les grades de formigó que es troben deteriorades pel pas del temps i en les zones d’estancament d’aigua, per evitar i solucionar les filtracions als vestidors en ocasions de pluges.

La actuació té un cost aproximat de 96.621,94 euros i es realitzarà per part de l’empresa Ras 21 S.L. Cal remarcar però que l’Ajuntament va aconseguir una subvenció l’any 2017 per part de la Diputació de Barcelona de 50.000 euros que sufragarà més de la meitat de l’obra.

Està previst que l’actuació es pugui acabar en un període d’un mes i mig i que a principis de març estigui la instal·lació a ple rendiment.

El regidor d’Esports, Laure Gutiérrez, ha destacat la importància d’aquesta actuació: “Els clubs que en fan ús fa anys que reclamava la millora de les grades per evitar la filtració d’aigua.  El nostre objectiu és afavorir que els esportistes i els aficionats puguin desenvolupar la seva activitat en les millors condicions possibles”.

 

Darrera actualització: 25.01.2019 | 09:48