Insercions laborals derivades de les accions formatives de la borsa de treball de l’ajuntament de Sentmenat

Divendres, 10 de novembre de 2017 a les 08:00

Les accions formatives impulsades des de la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Sentmenat tenen el doble objectiu de millorar el CV de la ciutadania que hi participa, així com de millorar la seva ocupabilitat.

Les temàtiques escollides tenen relació amb els requisits sol·licitats per les empreses que oferten llocs de treball. Així com també, pretenen fomentar aquelles competències personals i/o professionals demandades pel mercat de treball en l’actualitat.

 

En aquest sentit, s’han pogut observar resultats molt favorables:

Curs Atenció Sociosanitària (Novembre 2016): 7 persones de 14 alumnes estan treballant actualment; més de meitat desenvolupen una feina en aquest sector.

Curs Auxiliar de Magatzem (Novembre – Desembre 2016): 10 de 15 alumnes estan treballant actualment. De les 10 insercions laborals, 7 persones en el sector logística.

Curs Carretons de Manutenció (Juny 2017): 9 persones de 13 alumnes estan treballant actualment. De les 9 insercions laborals, 4 persones en el sector logística.

Tallers de Recerca de Feina (2017): 25 persones de més de 100 alumnes estan treballant actualment. De les 25 insercions laborals, els usuaris i les usuàries de la Borsa de Treball que van fer tot l’itinerari formatiu coincideix amb contractes superiors a 6 mesos i/o indefinits.

El regidor de promoció econòmica, Jordi Gilgado, valora molt positivament aquestes formacions i encoratja a les persones que es trobin en atur a formar-se per millorar les seves oportunitats d’èxit en la recerca de feina. 

Darrera actualització: 10.11.2017 | 09:21