Ja es poden consultar les llistes provisionals del cens electoral per les eleccions generals 

Divendres, 8 de març de 2019 a les 00:00

Es podrà fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, amb DNI o el carnet de conduir de l’usuari.

Entre els dies 11 i 18 de març, es podrà consultar el cens electoral per tal de poder formular reclamacions sobre possibles errors, inclusions o exclusions al cens. La consulta es podrà fer directament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament prèvia identificació de l’interessat a través del DNI o el Carnet de conduir.

Es recomana especialment comprovar les dades del cens a les persones que voten per primer cop i a les que han canviat recentment de domicili i de lloc d’empadronament.

L’OAC està situat a la planta baixa de la Casa de la Vila. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i les tardes de dilluns i dimecres de 16 a 19 hores.

 

Vot per correu

En cas d’haver d’exercir el vot per correu, caldrà que el ciutadà ho sol•liciti a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral, mitjançant qualsevol oficina del servei de Correus, des d’ara i fins a 10 dies abans de les eleccions. La campanya electoral durarà quinze dies, començant el divendres 12 d’abril a les 0 h i fins divendres 26 d’abril. 

 

Local i mesa electoral de votació 

Addicionalment, els electors també poden consultar per  Internet , la dada de la mesa i local electoral al que els correspon votar. En aquest cas, no cal disposar de certificat digital.

Darrera actualització: 08.03.2019 | 10:39