Kalçot Fest’17: Calçotada, música i xerinola, amb els Sentcremats

Dijous, 9 de febrer de 2017 a les 08:00

Organitzada per Diables Sentcremats, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat, el pròxim 18 de febrer la plaça de la Vila serà l’escenari de tota una festa, en la qual es podrà gaudir d’una magnífica calçotada i varis concerts a càrrec dels grups Sixtus Versions, Berberechos, Guanta Lokura i PD Gravity. 

La jornada ja comenta amb un vermut, a les 13 hores, i després, cap al es 14.30 hores, per un preu de 12€, l’entitat  oferirà un menú de calçotada que inclou 15 calçots i la seva corresponent salsa, botifarra o hamburguesa de seitan (l’anomenada carn vegetal, elaborada amb gluten de blat), pa, vi, aigua, cafè i postres. En cas de no menjar calçots, s’ofereix l’opció de doble de carn. El menú de 6€ per als més petits (fins als 12 anys) inclou botifarra o hamburguesa de seitan, pa, aigua i postres. Els tiquets estan a la venda a la Trama Taverna Popular, fins al dia 15.  

A les 16 hores està prevista la celebració dels concerts, que donaran un punt final musical a una jornada plenament festiva i familiar.

Darrera actualització: 08.02.2017 | 13:11