La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya ha creuat Sentmenat aquest migdia

Dijous, 22 de març de 2018 a les 08:00

L’esdeveniment ciclista més important de Catalunya ha passat per Sentmenat aquest dimecres dia 21 de març entre les 13.45 i les 14.45 hores. Els ciclistes ha entrat per la carretera de Polinyà, han resseguit tot el passeig d’Anselm Clavé i han seguit direcció Caldes de Montbui.

L'inici d’aquesta tercera etapa de la Volta 2018, inicialment previst a les 11.20 hores, s'ha endarrerit a les 13.20 hores per raons meteorològiques, i ha sortit de la localitat de Sant Cugat del Vallès i tot i estar previst acabar a l’estació de Vallter 2000, finalment ha acabat a Camprodon.

Per poder garantir la seguretat de pas de la prova, la Policia Local de Sentmenat, en coordinació amb el Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra, han preparat un protocol d’actuació per tal de restringir el pas de vehicles pel recorregut marcat en l’horari establert.

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya d’enguany es caracteritza per tenir un cartell de grans figures internacionals amb els 18 millors equips del món i 7 convidats Continental Professional. El murcià Alejandro Valverde, vigent guanyador de la cursa, el colombià Nairo Quintana, els francesos Warren Barguil i Thibaut Pinot, l'italià Fabio Aru o el català Marc Soler, recent guanyador de la París - Niça són algunes de les estrelles presents.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 12:25

Imatges

Volta