La Biblioteca municipal, els jardins de Cal Milionari i la plaça de la Vila, escenaris dels actes de Sant Jordi 2017

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 16:25

La festivitat conclourà diumenge al vespre amb el tradicional i centenari Ball de Plaça

Enguany, la celebració de la diada de Sant Jordi arranca el dissabte 22, amb els actes organitzats per la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila. Així, durant el matí, a partir de les 11h, i pels nens i nenes, una xocolatada acompanyarà l’espectacle de màgia amb el Mag Pep i el lliurament de premis del concurs de punts de llibre. Al vespre, a les 20h, se celebrarà la revetlla de Sant Jordi, amb la sessió de contes per adults “Amores imposibles” a la mateixa Biblioteca municipal.
 
Arribat el dia de Sant Jordi, el diumenge 23, les activitats es desplacen als jardins de Cal Milionari, on de 10 a 13h, s’ubicaran les parades de llibres i roses, i tindrà lloc la XXI Trobada de Puntaires, A partir de les 11h, també una exquisida xocolatada donarà pas a la Ballada dels Bastoners de Sentmenat i la Ballada de Sardanes, aquests dos últims actes organitzats per l’entitat El Coro Sentmenat..
 
Per últim i per concloure la festivitat, la Societat Coral ha organitzat el tradicional Ball de Plaça 2017, a la plaça de la Vila, amb la Banda de Joves Músics de Mollet.

 

 

Darrera actualització: 19.04.2017 | 16:28