La Casa de Andalucía celebra el Dia d’Andalusia amb un sopar i espectacle al Pavelló 1r de Maig

Dissabte, 25 de febrer de 2017 a les 09:35

S’acosta un dels dies de cultura popular de més expectació per part del gran nombre de veïns andalusos, catalans i d’altres regions que conviuen a Sentmenat i que viuen la cultura andalusa amb destacat interès: el Dia d’Andalusia. La diada es commemora el 28 de febrer i la Casa de Andalucia vol retre homenatge enguany el pròxim dissabte 4 de març amb un sopar i espectable al Pavelló 1r de Maig, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sentmenat.

Els actes començaran a les 17.30 hores, amb l’actuació dels grups Yerbabuena, Matitas de Romero, el Grup de ball de Polinyà, tot ells dirigits per Miriam. El cantant de cobla Álvaro Montes acompanyarà amb la seva veu. 

Pel que fa al sopar, l’entitat ofereix un menú per un preu de 13€ pels socis i de 15€ pels no socis. Al final de la vetllada, el públic assistent podrà gaudir del ball amenitzat pel duet Platinium.

El Dia d'Andalusia se celebra el 28 de febrer i commemora el dia de la celebració del referèndum sobre la iniciativa del procés autonòmic d'Andalusia de l'any 1980, que va donar autonomia plena a la comunitat andalusa.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 09:35