La ciutadania de Sentmenat podrà veure els plens municipals mitjançant la video-acta

Dilluns, 6 de novembre de 2017 a les 08:00

L’ajuntament de Sentmenat aposta per les noves tecnologies i posarà en marxa  el sistema de vídeo-acta que facilitarà a la ciutadania ser coneixedora de la vida política municipal d’una manera més fàcil. Aquest sistema permet enregistrar en temps real les sessions plenàries generant un acta electrònica certificada i validada pel secretari municipal. Cal tenir en compte que en una primera fase no s’ha posat previst fer la transmissió online per streaming, però es una possibilitat  oberta en un futur.

 

L’ajuntament posa en funcionament aquest sistema amb l’objectiu de posar al dia l’administració, agilitzar-la i posar-la a disposició dels sentmenatencs i sentmenatenques de la manera més transparent i fàcil.

 

El regidor de les TIC, Jordi Gilgado, es mostra molt satisfet per aquesta millora que suposarà a més d’un pas endavant en transparència, un estalvi de temps molt important de les tasques del personal de secretaria ja que fins ara tota aquesta feina de transcripció era manual. Aquest govern ha tingut sempre com a una de les seves prioritats establir una administració pròpia del segle XXI fent ús de les noves eines tecnològiques.

 

Aquesta acció es suma a les diferents que s’han fet per millorar l’administració i fer-la més propera a la ciutadania com la gestió dels expedients mitjançant un programa informàtic o les previstes en altres programes que es troben més obsolets com el de Gestió Tributària, que ens ha de permetre la gestió més eficient dels diversos padrons municipals.

 

La informàtica i les seves eines al servei de la ciutadania.

Darrera actualització: 06.11.2017 | 14:55