La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Sentmenat

Divendres, 19 de gener de 2018 a les 00:00

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa va visitar Sentmenat on va poder conèixer diversos projectes que s’estan realitzant amb el suport de la corporació.

L’objectiu d’aquestes visites, tal com ha dit Conesa, «és fer seguiment dels projectes de meses de concertació i de totes aquelles qüestions que els alcaldes ens han volgut posar sobre la taula». La presidenta de la Diputació ha destacat que «hi ha un bon seguiment d’execució dels projectes concertats amb la Diputació». «Haig de felicitar – ha continuat Conesa - les tres poblacions que ens han pogut mostrar ja obra feta. És molt important veure que part de la inversió de la Diputació esta sent executada puntualment».

Mercè Conesa també ha remarcat que «els ajuntaments no només han fet una molt bona feina de gestió interna a nivell de les seves finances i de rebaixar l’endeutament sinó que també estan utilitzant les eines que els ofereix la Diputació per incrementar la inversió i els serveis a la ciutadania».

La presidenta de la Diputació de Barcelona va iniciar les visites divendres 12 de gener a Sentmenat, on ha estat rebuda per l’alcaldessa Montserrat Rueda i diversos membres de l’equip de govern municipal amb qui ha mantingut una reunió privada. Posteriorment, i després de signar al Llibre d’Honor, s’han traslladat a peu al complex Tèxtil Besòs, on ha fet una visita a les obres que s’estan realitzant en una nau que acollirà l’Espai Jove i que compten amb el suport de la Diputació. Acte seguit, s’han desplaçat fins a Cal Milionari, un equipament cultural municipal, els jardins del qual estan catalogats on s'ha demanar suport també a la Diputació per a poder fer arranjaments en l'edifici i acollir el Centre d'Ensenyament Musical i un espai d'art per petits.

Aquesta visita és una mostra de la bona relació entre ambdues administracions i dels múltiples treballs que s'estan realitzant amb el suport de la Diputació.

L'alcaldessa, Montserrat Rueda, ha destacat que "La Diputació de Barcelona ens ha donat molt suport i gràcies a ella tenim diversos equipaments al municipi com pavellons i el més recent el casal de joves que obrirà les portes en breu; com també rebem altres ajudes tècniques que fan que els ajuntaments petits com el nostre puguin tirar endavant altres projectes més socials. 

Darrera actualització: 19.01.2018 | 09:53

Imatges

visita Sentmenat visita Sentmenat