La Secció Excursionista del Coro celebrà enguany la 34a edició de la Caminada Sentmenat – Montserrat

Dijous, 14 de juny de 2018 a les 08:00

El passat dissabte 9 de juny a les vuit del vespre i davant de l'edifici de la Societat Coral, es va donar la sortida a la Caminada nocturna de Sentmenat a Montserrat, amb una molt bona participació i amb moltes cares noves, tant pel que fa als participant,  amb molta gent jove, com a l'organització amb nous voluntaris que gaudeixen d'un esdeveniment que és molt participatiu.

Com ja és tradicional es va aplegar a la Plaça de la Vila un nombrós grup de familiars i companys per acomiadar als 144 participants d'enguany, que tenien que cobrir els 39 km fins al Monestir de Montserrat. El recorregut és el conegut de cada any, passa per Castellar, Sant Feliu del Racó, Matadepera, l'Obac, Vacarisses, Monistrol i fins al Monestir de Montserrat.

Un cop a Montserrat, una xocolata desfeta i la coca de Cal Camilo esperava als participants abans de pujar als autobusos de tornada.

La Secció Excursionista ja s'ha posat a treballar en la 16a Caminada Nocturna i Tronera, un esdeveniment divertit per a petits i grans que arribarà el proper 7 de juliol. Una sortida pels voltants de Sentmenat i amb un sopar amb vistes a la Vila. No us la perdeu!

Darrera actualització: 14.06.2018 | 08:12