L’Ajuntament de Sentmenat manté una reunió de treball amb el secretari general de l’Esport

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 09:00

La reunió va tenir com finalitat conèixer la situació actual del sistema esportiu municipal, analitzar els punts forts i també preveient les problemàtiques existents i proposar millores, així com de planificar la necessitat d'equipaments.

L’alcaldessa, Nuria Colomé, i el Regidor d’Esports, Laure Gutiérrez, van mantenir el passat dimecres 12 de setembre al museu Colet de Barcelona, una reunió de treball amb el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

Durant la jornada de treball es va fer un repàs a la situació del potencial esportiu de Sentmenat, se li va exposar les necessitats del municipi quant a les instal·lacions i equipaments esportius i es va explicar les necessitat de la recerca de finançament per al projecte de rehabilitació del Pavelló Esportiu de Can Sorts. Una petició que el secretari general de l’Esport es va comprometre a estudiar per si pot incloure en les pròximes partides pressupostàries del Consell Català de l’Esport.

En la reunió tant l’alcaldessa com el Regidor d’Esports van voler ressaltar el potencial esportiu de la nostra localitat amb una gran varietat d’esports i de clubs que treballen per enfortir la cohesió local i transmetre uns valors des de l’ètica i l’educació a tots aquells que participen en la base esportiva del poble. També van assenyalar que l’esport és part del projecte de municipi en el qual treballen “l’esport és més que un element d’oci i gaudi: és un tema de salut i de cohesió”.

Darrera actualització: 18.09.2018 | 08:53