L’Ajuntament de Sentmenat oferirà serveis mínims per la vaga general del 21F

Dijous, 21 de febrer de 2019 a les 00:00

Els serveis públics podran veure's afectats per la vaga general de 24 hores convocada per a avui, 21 de febrer, a tot Catalunya a través de la vaga formulada per la Intersindical-CSC.

L’Ajuntament de Sentmenat com municipi de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) dóna suport a la vaga general convocada pel sindicat Intersindical-CSC per avui 21 de febrer. Així, Sentmenat, juntament amb l’entitat municipalista s’uneix d’aquesta manera a les entitats civils Òmnium i ANC, entre altres, que també han expressat el seu suport.

Cal remarcar, que part de l'equip de govern i personal tècnic s’han reunit aquest matí per realitzar el seguiment de la vaga i possibles incidents, que no s’han observat en cap cas, i s’ha decidit anul·lar per part d’alcaldia i part dels membres del govern els actes i reunions institucionals d’avui i participar a la manifestació convocada per aquesta mateixa tarda.

A més, vist que es tracta d’una convocatòria de vaga general, que afecta totes les activitats que es desenvolupen en el territori de Catalunya, l’Ajuntament de Sentmenat, a través d’un decret d’alcaldia, ha disposat del compliment dels serveis mínims que s’indiquen en el document adjunt a la notícia.  

 

Darrera actualització: 21.02.2019 | 14:04