L’Ajuntament de Sentmenat sol·licita a Endesa solventar els problemes a la xarxa de Can Palau

Divendres, 14 de desembre de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat s’ha reunit amb l’empresa Endesa arran dels talls del servei d’electricitat dels últims mesos en alguns punts del municipi, especialment a Can Palau.

L’Ajuntament de Sentmenat està fent un seguiment exhaustiu del desenvolupament dels darrers problemes amb la llum que afecta el veïnat de Can Palau, que està patint interrupcions o irregularitats en el subministrament de corrent elèctrica. Per això el govern, durant una reunió que es va produir el passat dijous 13 de desembre amb entre els responsables de la companyia i la regidora Fina Olivé i l’enginyera municipal, va instar a la companyia a complir el compromís de solucionar els problemes d’infraestructura.

La companyia va detallar els motius de les incidències al barri de Can Palau davant la qual cosa el consistori ha demanat a la subministradora que es notifiquin les actuacions que provoquin talls de subministrament, planificats o no, per tal que es puguin comunicar a la ciutadania i fer un seguiment constant. El consistori ha manifestat a Endesa la seva voluntat de col•laborar en tot allò que sigui de la seva competència per garantir un subministrament elèctric continu i de qualitat. Endesa també s’ha compromès a fer un informe més detallat de les causes i efectes de totes les tasques executades i previstes d'execució. 

Segons paraules de la regidora Fina Olivé es van arrencar uns compromisos d’Endesa per solucionar aquests problemes que encara no ha dut a terme. Seguirem fent costat al veïnats i fent pressió a l’empresa perquè assumeixi les seves responsabilitats i també avançar cap el soterrament total de les línies que fan a Pedra Santa”.

Reclamacions 

Les persones que s'hagin vist afectades per aquest talls poden fer les reclamacions pertinents dirigint-se a l'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC) de Sentmenat. Es pot contactar presencialment ( Plaça de la Vila, 1), al telèfon  93 715 30 30 o escrivint un correu electrònic a sentmenat@sentmenat.cat

Darrera actualització: 14.12.2018 | 14:30