L'ajuntament ha d'anul·lar la majoria dels actes previstos per commemorar Sant Menna

Dilluns, 6 de novembre de 2017 a les 12:00

Dins de la programació d'enguany de la Festa de Sant Menna hi ha diverses activitats programades on l'ajuntament no és qui organitza sinó que hi col·labora amb diferents associacions per dur-les a terme. Aquestes activitats, la fira medieval i la trobada gegantera han estat anul·lades per les respectives entitats i l'ajuntament no té la possibilitat de fer-les en un termini tan curt de temps.

L'entitat Grup d'Amics del Museu Arxiu de Sentmenat ha anul·lat la "Fira/festa Medieval al Castell de Sentmenat" programada pels propers dies dissabte 11 i diumenge 12 de novembre en el marc de la Festa de Sant Menna, per raons alienes a la organització, informant d'aquest extrem en el dia d'avui a l'ajuntament de Sentmenat.

 

L'entitat Geganters, grallers i capgrossos de Sentmenat ha anul·lat l'acte "Trobada Gegantera. 30è aniversari d’en Menna i la Caterina" programat pel proper diumenge 12 de novembre en el marc de la Festa de Sant Menna, informant d'aquest posicionament a les xarxes socials mitjançant el següent tweet: "Davant empresonament govern Generalitat i l'exili conseller cultura @PuigGordi anulem els actes aniversari #gegants #sentmenat @geganterscat" i informant personalment a l'Ajuntament el passat divendres al migdia.

  

L’ajuntament de Sentmenat lamenta les molèsties que provoquen aquestes anul·lacions ja que aquests actes principalment dirigits a públic infantil i familiar formaven part essencial de la propera Festa de Sant Menna, i es disculpa per no poder realitzar una nova programació per aquesta festivitat donada la immediatesa de la mateixa.

 

Esperem que ambdues activitats es puguin fer més endavant i que la ciutadania de Sentmenat pugui gaudir-ne en un ambient familiar i festiu.

Darrera actualització: 06.11.2017 | 14:59