L’alcaldessa de Sentmenat es reuneix amb la presidenta de la Diputació de Barcelona

Dimecres, 8 de febrer de 2017 a les 12:45

La visita respon als contactes institucionals que l’alcaldessa i l’equip de govern està mantenint amb les diferents institucions i ens que donen suport a l’Ajuntament de Sentmenat

L’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda, va mantenir una reunió amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, en el marc de trobades institucionals que la presidenta manté periòdicament amb els responsables dels municipis de la demarcació de Barcelona. A la reuió va assistir també la Segona Tinent d’alcalde de Sentmenat, Núria Colomé.

Els principals temes que es van tractar van ser les diferents meses de concertació que la Diputació ofereix en la seva política de línies de suport i assistència als governs locals i a les que l’Ajuntament està adherit, i el seu grau d’execució. D’altra banda, també es va aprofundir en el volum i tipus de recursos econòmics i tècnics necessaris per desenvolupar els diferents projectes culturals que l’Ajuntament té contemplats portar a terme.

La visita, en aquesta ocasió a la Diputació de Barcelona, respon a la labor de contacte institucional que l’alcaldessa està mantenint amb les diferents institucions i ens públics que donen suport i col·laboren amb l’Ajuntament de Sentmenat en la consecució dels diferents projectes i iniciatives que es desenvolupen, especialment en temes d’Educació i de Salut, prioritaris pel govern municipal.
 

Darrera actualització: 08.02.2017 | 12:49