L’equip de govern i els tècnics municipals es reuneixen per valorar la fuita en l’empresa Indukern, produïda el passat dilluns

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 16:25

S’ha acordat obrir el corresponent expedient informatiu i s’ha emplaçat a tenir una propera reunió en tres setmanes

 

Amb motiu de l’accident produït el passat dilluns en l’empresa química Indukern i les seves posteriors conseqüències, el passat dimecres a la tarda es va mantenir una reunió per valorar l’estat actual i les accions dutes a terme.

A la reunió van assistir l’equip de govern al complet, l’enginyer i l’arquitecte municipals, la secretària accidental i el sergent-cap de la Policia Local. D’entrada es va deixar de manifest el ràpid i eficaç treball efectuat pels cossos de seguretat i els serveis policials i tècnics de l’Ajuntament, especialment la coordinació en les accions d’emergència amb Bombers i Mossos d’Esquadra i Policia Local, així com els treballs de post-emergència efectuats pels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat, Agència Catalana de l’Aigua, el servei CECAT de Protecció Civil del Departament d’Interior, amb l’àrea de Territori i Policia Local de l’Ajuntament. A tots ells, i també a l’Ajuntament i la Policia Local de Polinyà, reiterem la nostra gratitud pels serveis i atencions efectuats.

En la reunió es va acordar obrir el corresponent expedient informatiu i portar a terme les accions necessàries per determinar quin ha estat el motiu de l'accident, el compliment exhaustiu de les mesures de seguretat i de la normativa vigent, així com dels danys que s'hagin pogut ocasionar.

Per últim, es va emplaçar a mantenir una següent reunió en tres setmanes per valorar i fer el seguiment de l’expedient que s’ha obert. 

 

Darrera actualització: 07.04.2017 | 16:26