L’escola Can Sorts celebra una nova edició del Concurs de lectura en veu alta

Divendres, 17 de febrer de 2017 a les 12:25

Aquest mes s’ha celebrat la tercera edició d’una iniciativa que té com a principal objectiu fomentar l’hàbit de la lectura entre els alumnes.

El guanyador serà el representant de l’escola en el XIII Certamen de lectura en veu alta de Catalunya.

Aquest mes de febrer, els alumnes de quart de l'escola Can Sorts han participat en la tercera edició del concurs de lectura en veu alta que organitza el centre. La proposta és una bona manera de fomentar l'hàbit lector i el gust per la lectura, tan necessari i enriquidor per a tots.

Ha estat una activitat molt emocionant, en la que els alumnes en una primera fase obligatòria s'havien de preparar unes lectures i llegir-les en veu alta a la classe. El jurat eren els seus propis companys.

Els alumnes escollits van passar a una segona fase on havien de preparar-se unes altres lectures i demostrar la seva competència lectora davant d'un jurat compost per la directora i dos mestres de l’escola. Tots s'han esforçat molt i han pres consciència que fer una bona lectura en veu alta no és gens fàcil, ja que influeixen molts factors: la pràctica del lector, la dificultat del text, els nervis del moment.

Dels 68 alumnes participants, 6 en van ser els finalistes i el jurat ho va tenir molt complicat per poder triar un guanyador i un reserva. El guanyador, Xavi Franquet i la Georgina Collell, com a reserva, seran els representants de l'escola en el XIII Certamen de lectura en veu alta de Catalunya. Des d'aquí els hi volem desitjar molta sort!

Darrera actualització: 20.02.2017 | 12:36