L'Escola Can Sorts de Sentmenat arriba als 25 anys d'història

Dilluns, 16 d'abril de 2018 a les 13:00

El passat mes de setembre l’escola de Sentmenat de Can Sorts, l’única escola pública del municipi amb més de 600 alumnes de P3 a 6è, va fer realitat el seu 25è aniversari.

El passat diumenge 18 de març, aprofitant la Jornada de Portes Obertes, es va celebrar de la millor manera possible: obrint l'escola a tota la comunitat educativa, incloent a passats i futurs alumnes.

Va ser una diada festiva on els assistents van poder visitar l'escola i l'exposició del Taller d'Art, deixar la seva empremta a les columnes del porxo, emportar-se una foto de record, gaudir de l'obra de teatre a càrrec de pares i mares i alumnes, gaudir del concert de música a càrrec de Cable Obsession (antiga alumna de l'escola), entre altres activitats. També va ser una diada emotiva ja que es va celebrar la graduació de la primera promoció, 1992-1993, que va sortir de Can Sorts.

A més cal destacar, que per al consistori sempre ha estat clau aquest equipament educatiu, de fet s’han realitzat arranjaments aquests darrers anys amb fortes inversions: l’any 2016 el pati de l'escola dels" petits"; l’any 2017 pati dels "grans" per temes de recollida d'aigües pluvials, pati de infantil i d'altres arranjaments de fusteria, alumini i pintura i d'altres com les cortines/petits detalls.

A més, aquest any 2018 es preveu l’execució d'una reivindicació històrica com és la coberta de Can Sorts que s'ha treballat conjuntament amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que pagarà 1/3 part del cost del projecte amb 50.000 euros, la Diputació de Barcelona que també finançarà una part. Actualment el projecte ja està aprovat pels òrgans corresponents i publicat als diaris oficials i en breu es procedirà a la licitació de l’obra pública.

La regidora d’educació, Montserrat Rueda, va destacar “Esperem poder gaudir més celebracions com aquesta perquè la nostra escola és un orgull per a tot el municipi. Gràcies a tota aquella gent que ha sumat el seu granet de sorra per fer realitat aquest aniversari, sobretot a l’equip educatiu actual i històric. Moltes gràcies!”.

 

 

Darrera actualització: 16.04.2018 | 12:30