Més d’un centenar de persones celebren la segona edició del Dia Mundial de la Salut 

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut, ahir diumenge 7 d’abril, Sentmenat va poder gaudir d’un seguit d’activitats de promoció de la vida activa i saludable.

L'Ajuntament de Sentmenat va apostar per segona vegada consecutiva per la celebració del Dia Mundial de la Salut amb un diumenge ple d’activitat per a tots els veïns i les veïnes amb l’objectiu de promocionar els hàbits saludables.

La celebració del Dia Mundial de la Salut, també va pretendre posar èmfasi perquè tots plegats prenguem consciència de la importància d'adquirir (i mantenir) uns hàbits saludables, especialment pel que fa a l'alimentació, la pràctica diària d'exercici físic, i el consum de tabac i d'alcohol, que són les principals causes de pèrdua de salut. Tot això sense oblidar la necessitat d'establir vincles i relacions socials amb l'entorn, com una forma de promoure, també, la salut i el benestar de les persones.

Tanmateix, durant la jornada es va poder visitar l’exposició itinerant organitzada per la Diputació de Barcelona "Treu-li suc a la sexualitat", una mostra que s'adreça als adolescents de 12 a 16 anys amb l'objectiu d'aportar-los una visió positiva i saludable de la sexualitat.

A més, també es va poder comptar amb tallers per aprendre a embenar o realitzar estiraments que va ser molt interessant per al públic. I fins i tot, aquells més atrevits que van fer la caminada i la classe de zumba van rebre una bossa amb esmorzar saludable: fruita i entrepà i fulls de consells de salut.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 12:07

Imatges

Taller "Aprendre a embenar"