Molt bona acollida de la primera festa, Peluts a l’aigua!

Dimarts, 12 de setembre de 2017 a les 00:00

El passat diumenge 10 de setembre va tenir lloc a les piscines municipals, la primera festa per a gossos, Peluts a l’aigua. La regidora de salut, Núria Castañeda i el regidor d’esports, Jordi Gilgado, es mostren molt satisfets amb l’acollida rebuda.

Prop d’una cinquantena de peluts van poder gaudir d’aquesta festa i banyar-se i gaudir d’aquest espai municipal. Tota la jornada va ser molt tranquil·la i no es va produir cap incident. Els propietaris de les mascotes van mostrar el seu civisme durant tot el matí.

 

La festa va coincidir amb el tancament de la temporada de les piscines municipals un dia abans. Els peluts van poder gaudir de la zona de pícnic i de la piscina petita. L’ajuntament es va assessorar a través de diversos municipis de la zona de Madrid que fan festes similars i amb tècnics i per aquesta raó va prendre diverses mesures de seguretat i salut.

També es va comptar amb la presencia del Club Agiliti terrassenc, entitat dedicada a el món animal, on també tenien preparades diferents activitats pels gossos i els seus propietaris i l’associació sentmenatenca, gats de Sentmenat.

Des de les regidores organitzadores es vol agrair als propietaris dels gossos la seva participació i exemple de civisme. L’any que ve es preveu novament la realització d’aquesta festa amb novetats i per fomentar la cura responsable dels peluts.

Darrera actualització: 10.10.2017 | 09:44