Partit de pares i veterans del Col•legi Corazón Inmaculado de María i l’Agrupació Barça Jugadors

Dijous, 6 d'abril de 2017 a les 09:30

La trobada esportiva es va celebrar en homenatge als pares del Col·legi que participen més activament en els esdeveniments esportius als quals són convocats

El passat diumenge 2 d’abril va tenir lloc el partit de futbol entre els pares dels alumnes del Col·legi Corazón Inmaculado de María (CIM) i l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), en homenatge als pares del Col·legi que participen més activament en els esdeveniments esportius als quals són convocats.

El partit va ser presidit per l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda (que va realitzar el servei d'honor); pel regidor d'Esports, Jordi Gilgado; i per Fernando Vilaplana, coordinador del Col·legi.

Per part de l'Agrupació, van assistir Joan Orti, membre de la Junta Directiva, qui va fer entrega a l’Ajuntament de Sentmenat d'un diccionari del Barça, on apareixen tots els jugadors que han passat pel club i una samarreta rèplica de la centenària. Així mateix, va lliurar al CIM un preciós banderí de l'ABJ.

La trobada esportiva va finalitzar amb una estreta victòria de 4-3 a favor dels pares del CIM, i un aperitiu en les instal·lacions del Parvulari del Col·legi.

Una jornada festiva que des del CIM i l’ABJ van manifestar-se molt contents del seu desenvolupament i agraïts per l’assistència i atenció de l’alcaldessa i el regidor d’esports.
 

El Col·legi Corazón Inmaculado de María, dirigit per la Fundació Pare Piulachs, fundació privada de caràcter benèfic-docent, té àmbit nacional i integren la comunitat educativa, sacerdots, mestres i professors, especialitzats en la missió educativa, que garanteixen la formació religiosa i moral, literària, científica i física dels alumnes.

L'Agrupació Barça Jugadors és una entitat sense ànim de lucre creada el 1959 amb la missió de garantir una qualitat de vida i mantenir l'esperit de l'exjugador de futbol del FC Barcelona, fent-lo partícip de les activitats organitzades per l’entitat. El suport als exjugadors, sigui formatiu, econòmic o metge, es canalitza a través de la Fundació Barça Veterans, creada el 1995 sota la presidència de Ladislao Kubala.

 

 

 

Darrera actualització: 06.04.2017 | 12:10