Peluts a l'aigua, la festa dels gossos!

Divendres, 8 de setembre de 2017 a les 11:00

El diumenge 10 de setembre els gossos censats a Sentmenat, podran gaudir d'un matí de festa a la piscina amb bany inclòs.

Les regidories de Salut i Esports, organitzen una festa pels gossos al tancament de la temporada d'estiu a la piscina municipal.

Aquesta festa consistirà a obrir les portes de la piscina municipal des de les 11:00h i fins  les 14:00h, on tots aquells gossos que estiguin censats al municipi podran gaudir d'un matí de bany a la piscina.

Tot seguit adjuntem un seguit de normes i recomanacions que regiran aquesta matinal d'aigua:

NORMES D'ÚS I RECOMANACIONS


Tots els gossos assistents hauran d'anar acompanyats de la seva cartilla sanitària, el gos ha d'estar censat en el municipi, estar al dia de vacunacions i el xip posat, a l'entrada al recinte.
Els gossos classificats de perillosos, a més, cal tenir al dia la llicència de tinença d'animals i l'assegurança obligatòria i hauran de portar posat el morrió.

Cada persona major de 18 anys podrà assistir amb un màxim d'1 gos.

Cada persona serà responsable del comportament del seu gos, recollida d'excrements i dels danys que pugui ocasionar.

En tot moment hi seran presents voluntaris als quals us podeu adreçar si sorgeix qualsevol problema, hi haurà servei de socorristes i personal municipal.

Per evitar possibles conflictes, preguem que no assisteixin a l'esdeveniment gossos amb problemes d'agressivitat. L'organització es reserva el dret d'expulsió de l'esdeveniment a qualsevol gos que sigui origen de conflicte.

Queda prohibida l'entrada de femelles en zel.

Es prohibeix l'ús de collarets de punxes, ofec, impulsos elèctrics, corretges extensibles i qualsevol altre que pugui derivar en un incident seriós. Us recordem que hi haurà molts gossos aquest dia i és important minimitzar els riscos d'accidents.

Si es troba alguna anomalia o incompliment d'aquestes normes obligatòries, el gos no podrà entrar al recinte.


ALTRES

L'ús queda limitat a la piscina petita, per seguretat.

L'ús de la piscina gran i l'accés a la part de gespa romandrà tancat.

L'accés al recinte, per raons higièniques, es farà per la part del pícnic, restant aquest
sense ús.

Aforament limitat.

També en aquesta jornada hi seran presents l’entitat Club Agility Terrassenc, entitat encarregada de la gestió de colònies de gats salvatges a Sentmenat. Així mateix, també s'ha fet extensiva la invitació a assistir a l'entitat local Gats Sentmenat i Help Guau.


Així mateix, cal deixar clar que l'aigua de la piscina tindrà restes del tractament de Ph i clor, atenent que la temporada finalitza el dissabte dia 9 de setembre, pel que els propietaris dels gossos han de ser conscients d'aquest fet per si són coneixedors de possibles al·lèrgies.

Tanmateix també, es fa una recomanació que els gossos no estiguin més de 10 minuts seguits dins l'aigua, per recomanacions sanitàries, podent fer més banys, si així ho consideren els seus propietaris durant tot el matí però fent les pauses per a poder-se assecar.

 

Darrera actualització: 08.09.2017 | 11:58