Petit ecosistema al pati de Can Sorts

Dimarts, 30 d'octubre de 2018 a les 16:00

La setmana passada es va portar a terme al pati de l'escola Can Sorts, la plantació de tres arbres, 1 pi blanc i 2 alzines, com a continuïtat de l'arranjament de la zona de primària iniciat el curs passat.

El projecte socioeducatiu impulsat des de la Regidoria d'Educació conjuntament amb l'escola té com a objectiu apostar per l'educació mediambiental des de la seva infància. La regidora, Montserrat Rueda, està molt satisfeta amb aquesta "llavor" de projecte que servirà per educar en valors mediambientals i cívics des de la valoració del nostre entorn.

El procés de selecció dels arbres el van fer els alumnes de 6è del curs passat guiats pel tècnic de medi ambient, l'ecòleg Xavier Mayor, que va guiar als infants sobre la idoneïtat d'incorporar aquests arbres al pati.

La intenció va més enllà de plantar els arbres i prou ja que es vol crear un petit ecosistema que els infants podran anar estudiant i seguint guiats per l'ecòleg en un projecte que està previst que es desenvolupi al llarg d'aquest curs.

La sensibilització pel medi ambient, fer notar la importància de preservar i respectar l'entorn natural estan associats a aquest projecte que ara han entomat els alumnes de 6è del present curs juntament amb els seus tutors.

Així doncs estem d’enhorabona perquè Can Sorts ha guanyat molt més que 3 arbres.

Darrera actualització: 30.10.2018 | 16:58

Imatges

Moment plantació arbres